ArchDaily.com: Park Shops Adaptive Reuse

Photo © JWest Productions

A three-story, 50,000-square-foot classroom and research building at North Carolina State University, with lecture halls, laboratories, advising offices, a television production studio, video editing suites, and an Internet café. The L-shaped structure defines a new campus plaza. This project received a 2011 National AIA CAE Facility Design Merit Award.  READ MORE…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s